Agentie Pariuri Ramnicu Valcea

Agentia de Pariuri Valcea

Agentie Pariuri Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pariuri Ramnicu Valcea: Agentia de Pariuri Valcea.

Agentia de Pariuri Conero Rm. Valcea, Râmnicu Vâlcea, societate cu domeniul de activitate in pariuri sportive, a fost fondata in anul 2004 si a functionat sub un alt nume pana in anul 2011 cand s-a produs o schimbare majora de actionariat, management si de conceptie.

Agentia de Pariuri Conero Rm. Valcea, Râmnicu Vâlcea este un pion important pe piata pariurilor sportive in Romania, avand in spate o echipa tanara si dinamica, cu o abordare deschisa si idei inovatoare, jucatorul fiind intotdeauna pe primul loc in planurile noastre. De aceea, in permanenta depunem eforturi pentru a oferi clientilor o gama variata de evenimente atat din sportul preferat de pariori – Fotbal, cat si din multe alte sporturi, cum ar fi: tenis, baschet, handball, hochei, box, rugby, fotbal american, baseball, snooker, darts, etc.

Cotele foarte bune, calitatea, varietatea si promptitudinea ofertei sunt doar cateva din punctele forte ale companiei noastre. De asemenea rezultatele sunt validate in timp real, oferindu-va posibilitatea de a intra cat mai rapid in posesia castigurilor.