Agentie Pariuri Oradea

Pari Loto

Agentie Pariuri Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pariuri Oradea: Pari Loto.

PARILOTO este jocul de pariuri in cota fixa lansat de Compania Nationala Loteria Romana S.A. in Septembrie 2004, in conditiile in care, pe piata romaneasca, s-a constatat un interes crescand pentru sport (in special fotbal) si pentru noi tipuri de jocuri.

PARILOTO nu este doar un alt joc de pariu, ci un concept diferit in care emotia, entuziasmul, sportul, placerea de a paria si castiga, se regasesc intr-un cadru unde siguranta, profesionalismul si tehnologia de varf sunt punctele forte. 
Compania Nationala "Loteria Romana", in calitate de unic organizator, ofera garantia unei companii nationale de succes, cu o experienta de aproape 100 ani in organizarea jocurilor de noroc si ale carei principale valori sunt siguranta, corectitudinea si calitatea serviciilor.

PARILOTO este un sistem atractiv de jocuri de pariuri, usor de folosit, ce ofera posibilitatea de a castiga prin pronosticarea corecta a rezultatelor evenimentelor sportive. Pariloto se compune din trei sectiuni: FOTBAL, FOTBAL PLUS si SPECIAL, permitand jucatorului sa-si creeze propriul joc, prin multitudinea de combinatii posibile.

La PARILOTO poti paria cu minim 1 leu pe bilet, pretul unei variante de pariu fiind 0,1 lei si poti castiga maxim 200.000 lei pe un bilet jucat.
PARILOTO se va putea juca in toata tara, in peste 900 de agentii, oferind avantajul proximitatii pentru jucatori. Astfel, Loteria Romana dispune de cea mai mare retea de vanzare de pariuri in cota fixa din tara, care functioneaza in regim "on-line", beneficiind de o tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste comunicatia dintre punctele de vanzare si sistemul central.

Toate acestea se traduc in urmatoarele avantaje pentru jucator:

  • - acceptarea de pariuri pana la ora de incepere a jocurilor
  • - plata pe loc a castigurilor la orice punct de vanzare
  • - plata castigurilor imediat dupa incheierea evenimentului sportiv pe care s-a pariat
  • - reactualizarea imediata a schimbarilor si amanarilor
  • - garantia oferita de Loteria Romana in ceea ce priveste securitatea jocului si plata castigurilor obtinute

PARILOTO este o invitatie la joc, la actiune, la un pariu cu propriile cunostinte din lumea sportului, dar si cu norocul, intuitia.

PARILOTO: Sportul se vede altfel cand pariezi !

Galerie foto