Agentie Pariuri Drobeta Turnu Severin

Stanley Bet

Agentie Pariuri Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pariuri Drobeta Turnu Severin: Stanley Bet.

Stanleybet s-a format initial ca filiala internationala a Stanley Leisure Plc, care a activat la inceput ca bookmaker in Irlanda de Nord in anii 1950, inainte de a functiona ca bookmaker licentiat in Anglia incepand din 1963 in temeiul Betting, Gaming and Lotteries Act 1963, detinand o autorizatie de bookmaker si un numar de inregistrare ca firma de pariuri Dupa ce a devenit lider pe piata britanica de profil prin cazinourile si agentiile sale de pariuri hipice, Stanley Leisure a inceput sa isi cladeasca o reputatie de lider european in domeniul pariurilor sportive. Infiintat in 1997, grupul Stanleybet are sediul la Liverpool, Anglia si este licentiat de Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie. Toti managerii sai cheie detin licente in Management Personal emise de Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie. Companiile care functioneaza in cadrul grupului detin licente in domeniul pariurilor emise in Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca si Romania.

Initial Stanleybet si-a dezvoltat afacerea europeana in Italia, prin intermediul unui model inovator de afacere transfrontaliera, a carui compatibilitate cu legislatia UE a fost recunoscuta prin deciziile pronuntate de Curtea Europeana de Justitie in cazurile Gambelli (2003) si Placanica (2007).

Grupul Stanleybet este condus de echipa executiva care a dezvoltat o afacere de succes in domeniul pariurilor din Marea Britanie apartinand Stanley Leisure, afacere vanduta in anul 2005 cu peste 500 milioane £, marcand la acea data o tranzactie record pentru o afacere britanica din domeniul pariurilor.

Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Romania, Anglia, Italia, Germania, Belgia, Croatia, Cipru si Danemarca.

Stanleybet sustine in continuare dreptul sau de a oferi servicii inovatoare in domeniul pariurilor sportive in Uniunea Europeana intr-o maniera responsabila si transparenta, cu respectarea reglementarilor UE. Grupul se angajeaza sa isi protejeze clientii, garantand totodata dreptul acestora de a alege cele mai inovatoare si antrenante produse de pe piata pariurilor sportive.

Galerie foto