Agentie Pariuri Bucuresti-Sector 2

Mozzart Bet

Agentie Pariuri Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pariuri Bucuresti-Sector 2: Mozzart Bet.

Compania Mozzart a fost înfiinţată în luna august a anului 2000. De atunci au fost deschise mai mult de 340 de agenţii pe teritoriul Serbiei. Spre sfârşitul anului 2006 ne-am extins activitatea şi pe pieţele din România, Republica Srpska şi Macedonia, cu un total de mai bine de 450 de puncte de lucru în cele patru ţări. Activitatea noastră principală o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor şi producţia software-ului de suport aferent.

POLITICA DE AFACERI A COMPANIEI MOZZART

Scopul primar al politicii de afaceri a companiei Mozzart îl reprezintă stabilirea şi îmbunătăţirea standardelor în domeniul pariurilor sportive în Serbia şi în regiunea Europei de Sud-Est.

Calitatea deosebită în toate domeniile de activitate este caracteristica de bază a companiei noastre. Îmbunătăţirea continuă şi investiţii semnificative în extinderea şi întărirea reţelei de puncte de lucru, în spaţii comerciale noi amenajate modern, în dezvoltarea şi îmbunătăţirea activităţilor sunt surse importante de motivare pentru ca angajaţii noştri să-şi demonstreze cât mai bine competenţele, pentru a se perfecţiona şi a evolua profesional. Crearea noilor locuri de muncă reprezintă pentru cadrele tinere şi instruite o oportunitate de a-şi găsi locul într-o companie autohtonă ce este lider de piaţă în domeniul pariurilor sportive.

Rezultatele comerciale confirmă faptul că avem programe definite clar şi o piaţă bine prospectată cu ambiţii regionale indubitabile. Capitalul nostru cel mai de preţ sunt oamenii, cadrele cu pregătirea cea mai înaltă, capabile să adopte hotărâri rapide şi de calitate. Activitatea continuă şi de succes a fost posibilă datorită modalităţilor moderne de lucru şi de organizare a muncii, a aplicării experienţelor şi a cunoştinţelor de nivel mondial şi a cadrelor specializate care reacţionează în timp util, extrem de eficient şi curajos. Rezultatele obţinute au creat premizele pentru stabililitatea întregii companii.

Galerie foto