Agentie Pariuri Bucuresti-Sector 1

Bet Caffe Arena

Agentie Pariuri Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pariuri Bucuresti-Sector 1: Bet Caffe Arena.

Bet Cafe Arena este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc care îşi propune să devină un nume de referinţă pe piaţa românească de profil. Bet Cafe Arena oferă clienţilor săi un nou concept de agenţie, gandită ca un centru de divertisment. Astfel, în agenţiile noastre clienţii au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate sau de a juca la maşini electronice cu câştiguri, beneficiind în acelaşi timp de servicii de calitate de tip cafenea în majoritatea agenţiilor. 

Echipa de management a Bet Cafe Arena este o echipă tânără, care are ca şi obiectiv principal satisfacţia clienţilor săi. Pentru aceasta, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o ofertă inovatoare, ce include pariuri pe evenimente în desfăşurare, şi cu un sistem integrat de afişare a cotelor şi rezultatelor, unic in România, care concură la crearea unei experienţe de pariere de excepţie. 

Pentru a putea pune la dispoziţia clienţilor noştri o ofertă de pariuri sportive la cel mai înalt nivel, Bet Cafe Arena a intrat într-un parteneriat pe termen lung cu un grup de companii din care fac parte GTECH şi GTECH G2.

Galerie foto