Un top al celor mai sigure agentii de pariuri online

Un top al celor mai sigure agentii de pariuri online

un_top_al_celor_mai_sigure_agentii_de_pariuri_online_400Indiferent de faptul ca sunteti o persoana cu experienta in domeniul pariurilor sportive online sau doar la inceput suntem siguri ca incercati sa cautati agentii serioase care sa nu intarzie plata castigurilor si care nu refuza sa plateasca clientilor sai castigurile cuvenite. In cele ce urmeaza ne-am propus sa va prezentam o serie de agentii de pariuri serioase, cu traditie in Romania si nu numai, in care puteti sa aveti incredere.

Chiar daca sunteti incepator sau aveti deja experienta in domeniul pariurilor online va propunem agentia Bet365, o agentie britanica, cu peste cinci milioane de clienti din peste 200 de tari. Agentia este lider pe piata din Romania  si nu numai, fiind cea mai solida si mai organizata agentie online de pe piata. Depunerile se realizeaza rapid si usor. Aveti la dispozitie o serie de noua metode de depunere (Card Credit/Debit, Skrill, Neteller, Click2Pay, Ukash, paysafecard, Entropay, Fast Bank Transfer), suma minima pe care o puteti depune fiind de 20 de lei. Bet365 este una dintre putinele agentii care nu percep taxe la efectuarea depunerilor. In ceea ce priveste retragerile, Bet365 este o agentie operativa, retragerile durand in medie intre doua si trei zile lucratoare, in functie de metoda de retragere aleasa de dumneavoastra. Pentru Bet365 clientii sunt cei mai importanti. Agentia britanica pune la dispozitie clientilor sai serviciul live chat, un serviciu extrem de eficient, prin intermediul caruia Bet365 incearca sa rezolve problemele intampinate de clientii sai intr-un timp cat mai scurt cu putinta. Tinand cont de faptul ca agentia este mereu interesata de problemele clientilor sai, stand la dispozitie acestora  atat prin intermediul serviciului live chat, cat si prin intermediul postei electronice (email), suntem de parere ca Bet365 este una dintre cele mai sigure si solide agentii de pe piata. De asemenea, numarul ridicat de clienti de care se bucura aceasta agentie poate sa va confere un plus de siguranta. Daca inca nu aveti cont la aceasta agentie, noi va recomandam sa nu mai asteptati si sa va deschideti unul acum, bucurati-va de bonusul de 100% la prima depunere si de serviciile oferite de acest „colos” al lumii pariurilor.

O alta agentie pe care noi v-o propunem este Unibet. Desi nu se bucura de aceeasi popularitate ca si Bet365, Unibet este una dintre cele mai bune si mai sigure agentii de pariuri online de pe piata. Totusi, luand in considerare faptul ca nu are o vechime foarte mare pe piata, aceasta agentie arata destul de bine. Unibet este intr-o contiuna crestere, atat din punct de vedere al  numarului de clienti, cat si din punct de vedere al serviciilor oferite. In ceea ce priveste retragerile aceasta agentie se misca destul de bine, o retragere durand de regula intre 3-5 zile lurcatoare. Un dezavantaj, daca il putem numi asa, este este programul  serviciului cu clientii (live chat), insa in cazul in care acest serviciu va apare indisponibil momentan aveti posibilitatea de a-i contacta printr-un email in care sa va prezentati toate nelamuririle in legatura cu produsele Unibet. Problemele dumneavoastra vor fi solutionate cu profesionalism in cel mai scurt timp posibil. Asadar, nu ezitati, daca inca nu aveti cont la aceasta agentie nu mai asteptati si profitati de serviciile de calitate oferite de Unibet.

SportingBet  este si o alta agentie de pariuri online pe care noi v-o recomandam. Chiar daca nu are aceeasi popularitate ca si Bet365 sau Unibet aceasta agentie se mentine pe piata din Romania, in special  datorita profesionalismului si seriozitatii de care  a dat dovada in relatiile cu proprii clienti. In ceea ce priveste validarea castigruilor si retragerile putem spune ca SportingBet se misca destul de bine, o retragere durand intre 2 si 5 zile lucratoare. In cazul in care intampinati o problema, SportingBet va sta mereu la dispozitie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le trimiteti un email in care sa va prezentati problemele intmapinate, iar in termen de maximum 24h toate nelamuririle dumneavoastra vor fi solutionate. Dupa cum puteti observa SportingBet este o agentie de incredere, o agentie care pune mereu pe primul plan problemele clientilor.

Datele de autentificare precum si documentele trimise de dumneavoastra in vederea verificarii identitatii vor ramane confidentiale. Nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece agentiile de pariuri online nu vor dezvalui niciodata identitatea dumneavoastra sau datele personale. In cazul in care considerati ca ati fost inselat de o anumita casa de pariuri online sau ati intampinat probleme pe care nu le-ati putut rezolva aveti posibilitatea sa depuneti o sesizare la LGA (Lotteries and Gaming Authority), in care sa va prezentati toate nemultumirile in legatura cu acea agentie de pariuri online.