Top 10 greseli facute de pariori

Top 10 greseli facute de pariori

top_10_greseli_facute_de_parioriToti pariorii fac greseli atunci cand joaca la pariuri. Vezi care este Top 10 greseli facute de pariori si invata sa le eviti pentru a castiga mai mult la pariuri sportive.

Pariati cat mai mult pe meciuri single Una dintre marile greseli este sa pariati sume mici pe meciuri multe combinate pe acelasi bilet. S-a dovedit statistic ca pe termen lung se castiga mai bine jucand un singur meci si sume mai mari, cel putin asa joaca majoritatea profesionistilor si asta se recomanda pe majoritatea site-urilor de specialitate. Asta nu inseamna sa nu mai jucam bilete, mai ales cand ne sufla vantul prin buzunar si avem doar cativa lei si vrem sa simtim castigul, desi si in acest caz carcotasii ar spune ca poti sa te ridici mai usor cu pariuri single.

Nu cumparati cote mari pentru ca cineva va garanteaza ca sunt 100% sigure Pe Facebook, Messenger sau pe forumuri apar ''sacalii'' cu cote de 15-30 asigurand pariorii ca sunt 100% sigure si cer sume destul de mari pentru a primi pontul, iar greseala cea mare a pariorilor este sa cumpere chiar si dupa ce si-au luat teapa. Atentie mare, acei oameni au clasa cand vine vorba sa va bage mana in buzunar si sa va scoata banul. Cel mai bine uitati de minuni.

Nu exista pariuri 100% sigure Exista asa numitele pariuri arbitraj, ce sunt considerate 100% indiferent de rezultatul partidei. Din pacate nu tine prea mult strategia deoarece agentiile de pariuri online stiu de ele si nu va vor lasa sa va jucati strategia prin introducerea unor limite. In afara de aceste pariuri cu profit constant si 100% sigur nu exista nici o strategie sau tehnica prin care sa avem pariuri 100% sigure. Greseala cea mare se face cand mergem cu toata banca pe un singur pariu incercand sa ne imbarbatam cu ideea ca este 100% sigur. Povesti, nu jucati niciodata toti banii pe un singur pariu!

Nu jucati mai mult decat va permiteti Multi pariori ajunga la disperare si au probleme cu familia si prietenii deoarece ajung sa isi joace banii de chirie sau chiar de mancare la pariuri! Greu de crezut, dar se intampla tot mai des chiar si celor care nu credeau ca vor ajunge la acest punct. Evitati greseala aceasta si invatati din experienta altora, nu lasati pariurile sa va strice viata, daca credeti ca nu faceti fata apelati la profesionisti.

Nu pariati pe tipuri de pariuri pe care nu le cunoasteti Am constatat cu stupoare ca multi dintre pariori pariaza pe anumite tipuri de pariuri si sporturi pe care nu le inteleg in intregime. Nu faceti aceasta greseala deoarece va poate costa pe termen lung. Puteti avea noroc de cateva ori, dar pana la urma acesta va paraseste si atunci veti intelege mai bine unde ati gresit.

Nu incercati sa recuperati pierderile Probabil cea mai fatala greseala pe care o poate face un parior, sa incerce sa-si recupereze banii pierduti la pariuri. Cel mai bine ia o pauza pana vei reusi sa ai din nou rabdarea necesara sa analizezi detaliat un pariu inainte de a-l juca.

Nu jucati la pariuri live Nu jucati la pariuri live in nestire, devine dependenta si veti ajunge sa jucati pe orice sport si meci chiar daca este dintr-o liga necunoscuta, astfel aveti toate sansele sa va pierdeti banii pentru ca nu ati avut rabdare. Asta nu inseamna sa nu jucati deloc la pariuri live, mai ales ca cei mai multi bani se fac jucand pe pariuri live !

Nu pariati pe meciuri necunoscute Exact ce spuneam, la pariuri live nu jucati pe meciuri necunoscute sau tipuri de pariuri necunoscute pentru ca pe termen lung sansele sunt clar de partea agentiilor de pariuri sportive.

Nu pariati pe echipa favorita Multi pariori joaca pe echipa favorita chiar daca in urma analizei meciului pontul castigator ar trebui sa fie altul. Cea mai mare greseala este sa pariezi pe echipa favorita doar pentru ca iti place sa o sustii. Evitati meciul sau pariati pe ce va spune analiza meciului.

Nu pariati pe echipe mari Multi dintre voi joaca la pariuri pe echipele mari doar pentru ca sunt mari si cunoscute, in concluzie, trebuie sa bata nu? Nici vorba, daca analizam pe termen lung de multe ori iesim in pierdere daca jucam doar pe echipele mari, pentru ca acestea sunt cotate mai slab decat in realitate la agentii, astfel de fiecare data pierdem pana la 10% din cota pentru ca multi pariori joaca sume mari pe aceste echipe.