Top 10 avantaje ale pariurilor online

Top 10 avantaje ale pariurilor online

top_10_avantaje_ale_pariurilor_online_400Pariurile online au nenumarate avantaje in comparatie cu cele offline (terestre). Singurele lucruri care trebuie sa le aveti pentru a paria online sunt conexiunea la internet (pc, laptop, telefon) si un cont bancar cu card atasat pentru a depune si, mai apoi a retrage fonduri.

Am realizat mai jos un Top 10 avantaje avute de pariurile online, dar aceste puncte nu sunt aranjate neaparat in ordinea importantei.

1. Comoditatea - nu mai este nevoie sa parcurgeti un drum de 5, 10, 30 de minute pentru a juca un bilet si evitati si cozile existente in special in zilele de weekend. Pariatul online se face comod de acasa, din fotoliu.

2. Puteti miza in orice moment al zilei - daca la agentiile offline aveti program 8-22 casele de pariuri online nu au un astfel de program, puteti miza 24 din 24, 7 zile din 7. Daca vedeti un pariu bun cu 2 minute inainte de a incepe meciul doar deschideti pagina si pariati, pe cand daca jucati offline nu prea mai aveti cum sa jucati acel pariu.

3. Pariati din orice loc - daca jucati la agentiile offline si plecati in concediu la munte foarte probabil veti lua o pauza din a mai paria, lucru valabil si daca sunteti la munca si meciurile incep devreme...le ati ratat. Pe cand daca jucati la casele de pariuri online avand un telefon mobil cu conectare la internet jucati oricand doriti, oriunde vati afla.

4. Puteti juca pariuri single din orice ligi - in ultimul timp si agentiile offline accepta un singur meci pe bilet, dar daca de exemplu doriti sa mizati pe un meci de volei din Romania cu siguranta va trebui sa mai adaugati inca 1-2 pronosticuri pentru a va fi acceptat biletul. La casele online vi se accepta un pronostic pe bilet chiar daca mizati pe o partida de cricket din Indonezia.

5. Oferta net superioara - la agentiile ''de cartier'' sunt doar o mica parte din pariurile existente la casele de pariuri online. Cel mai concludent exemplu este cel al pariurilor de tip handicap. La un meci de fotbal la agentiile offline vi se ofera o singura varianta de handicap, pe cand la cele online aveti in oferta diverse tipuri de handicapuri, pornind de la -0.25 goluri pana la +/- 3 sau 4 goluri. La baschet si handbal situatia este similara, o singura linie in ofertele agentiilor terestre si mult mult mai multe la casele online.

6. Evitarea greselilor - cred ca nu exista un parior (care joaca offline) sa nu se fi ''trezit'' acasa in loc de meciul x ca avea meciul y sau in loc de pronosticul 1 cu pronosticul 2. Sunt greseli inerente care sunt facute de angajatii care fac biletele. Aceasta problema dispare atunci cand jucati la pariuri online pentru ca jucati singuri pariurile. Daca injurati pe cineva ca v-a bagat gresit un pronostic va injurati singuri.

7. Nu platiti taxe pe bilet - la agentiile offline se plateste o taxa de 5% din suma mizata la fiecare pariu, plus ca daca aveti pe bilet castig de peste 600 ron veti plati alta taxa. Multi vor spune ca acest al doilea aspect poate fi ''fentat'' jucand mai multe bilete, cu mize mai mici, astfel incat pe un bilet sa nu depasiti castigul de 600 ron. Dar noi va intrebam ce va faceti daca jucati sisteme si prindeti un bilet jucat cu miza minima din plin? Raspunsul vi-l dam tot noi: lasati acel impozit de 20% din ce depaseste 600 ron agentiei de pariuri. La casele online cat castigati atata aveti in cont. Referitor la prima taxa care oricum o platiti de 5% ea nu pare mare daca mizati sume mici, dar daca sa presupunem ca mizati 50 ron pe o cota de 4.00 si castigati veti primi 190 ron la o agentie offline, pe cand la una online castigul este de 200 ron. Se strang 10 ron, 10 maine si in timp pierdeti foarte mult din aceste taxe.

8. Cote superioare - in foarte multe cazuri cotele oferite de agentiile online sunt superioare celor existente la Casa Pariurilor, Superbet etc. Adaugand ce am spus mai sus la aceste diferente de cote, deja castigul este semnificativ mai mare la o casa online.

9. Bonusuri si promotii - agentiile de ''cartier'' va imbie cu oferte care mai de care mai ''tentante''. Joci 12 meciuri si daca pierzi unul primesti 10% din castigul eventual sau joci 20 de meciuri si daca le prinzi pe toate ti se dubleaza castigul. Din toate aceste promotii ei nu vor decat sa va faca sa mizati mai multe meciuri pe bilet, pentru ca logic avand mai multe meciuri sansele de castig scad. In schimb la marea majoritate a caselor online primiti un bonus la efecturea primului depozit, bonus primit chiar daca jucati 1,2 sau 30 de partide pe un bilet. In plus acestea din urma incearca sa-si mentina membrii activi cu diverse bonusuri de loialitate sau promotii atractive.

10. Pariurile live - acestea se gasesc mai nou si in oferta agentiilor offline, dar este mult mai comod sa pariezi live de acasa. In primul rand pentru ca ai posibilitatea sa vizionezi meciul respectiv, sa vezi ce se intampla in el. In al doilea rand pentru ca pariind live la o agentie offline pot aparea situatii care te pot face sa pierzi banii: esti la coada in urma unei persoane care are un bilet cu 20 de evenimente, pana termina de batut angajata biletul respectiv se poate ca pariul pe care doreai sa-l pui sa fie deja castigat si astel ai pierdut niste bani, lucru care nu se intampla daca jucai online de pe pc sau telefon.