Tipuri de pariuri cu returnari de miza

Tipuri de pariuri cu returnari de miza

tipuri_de_pariuri_cu_returnari_de_miza_400Pariurile cu returnari de miza sunt din ce in ce mai utilizate pentru ca in ciuda faptului ca suma castigata este mai mica, posibilitatea de a pierde banii scade.

Tipurile de pariuri cu returnari de miza sunt urmatoarele:

1. Handicap asiatic ajustabil - avem optiunea sa mizam pe o echipa ca va castiga sau nu va pierde la o anumita diferenta de goluri. La acest tip de pariu nu exista varianta de egal. In ofertele caselor de pariuri poate aparea sub doua forme: - Real Madrid (+1), Real Madrid (+2), Real Madrid (+3) etc sau Real Madrid (-1), Real Madrid (-2), Real Madrid (-3) - Real Madrid (-2) vs Barcelona (+2) In primul caz daca alegeti o selectie cu ''+'' si echipa respectiva pierde la cifra de goluri trecuta in dreptul cotei primiti miza inapoi. Daca mizati pe selectia cu ''-'' si echipa pe care mizati castiga la numarul de goluri trecut in dreptul cotei atunci miza vi se returneaza. In a doua situatie daca mizati pe echipa cu ''-'' si aceasta bate la exact numarul setat ca handicap (2 in cazul nostru) miza va este returnata, iar daca jucati pe echipa cu ''+'' si aceasta pierde la 2 goluri in cazul de mai sus miza va este returnata Acest handicap asiatic ajustabil il gasiti atat pentru rezultatul final, cat si pentru prima repriza (fotbal, handbal), primul sfert, al doilea sfert etc (baschet), prima repriza, a doua repriza etc (hochei), primul set, al doilea set etc (tenis, volei).

2. Total goluri/puncte ajustabil - acolo unde nu exista varianta de ''exact x goluri'' sau unde totalul golurilor este trecut de forma ''x.0'', in loc de ''x.5''. De exemplu: la pariurile de tipul peste/sub 2.0 goluri, peste sub 5.0 goluri, peste/sub 35.0 goluri etc (fotbal, hochei, handbal), peste/sub 146.0 puncte (volei, baschet) De asemenea se gasesc pariuri cu returnare de miza pe numarul total de goluri/puncte pentru prima repriza, primul set, primul sfert (in functie de sport)

3. Total si handicap cornere - sunt valabile primele doua puncte de mai sus, doar ca in acest caz se pariaza pe cornere in loc de goluri.

4. Total si handicap cartonase - sunt valabile primele doua puncte de mai sus, doar ca in acest caz se pariaza pe cartonase in loc de goluri.

5. Repriza cu cele mai multe puncte - valabil pentru fotbal acolo unde nu exista ''acelasi numar de goluri''. De exemplu ''In care repriza se va marca mai multe goluri?'' - Prima (1.90) A doua (2.00) - Daca se marcheaza acelasi numar de goluri in ambele reprize miza va fi returnata