Sfaturi pentru cei care pariaza

Sfaturi pentru cei care pariaza

2_19Internetul este plin de ponturi, sugestii si analize, clasamente si alte infomatii lgate de pariuri pentru a ii ajuta pe cei noi care invata despre pariuri si astfel ne0am gandt si noi sa prezentam reguli de baza pentru a castiga din pariuri.

Fiindca vorbim despre pariuri , unul dintre cel mai important aspect implica banii . Astfel o gestiune corecta a banilor pentru pariuri este un factor cheie pentru a fi un parior de succes. Imparte banii pe care ii ai disponibili in 10 – 15 parti si pariaza aceste sume. De exemplu : dispui de 200 RON, atunci nu paria mai mult de 15-20 RON odata. Un alt sfat foarte important in acest capitol: NU paria “la recuperare”. Facand acest lucru de cele mai multe ori vei pierde si mai multi bani!

Dupa ce am stabilit ce bani avem disponibili si in ce mod ii vom paria, urmatorul pas este sa ne stabilim obiective. Atingerea unui obiectiv de cele mai multe ori are un efect motivant, asadar propune-ti sa castigi 20, 30 sau 100 RON pe zi – in functie de banii pe care ii poti investi. Poti sa iti propui  si obiective pe termen mai lung : sa castig 500 ron pe luna sau 3000 ron pe an.

Dupa ce am aflat despre cum sa gestionam banii pentru pariuri si ce obiective avem, urmeaza sa stabilim unde vom paria. Piata pariurilor in Romania este foarte dezvoltata iar oferta este foarte bogata, atat la agentiile de la colt de strada cat si online. De tine depinde de locul ales.

A investi bani in pariuri implica clar riscuri si exista sansa sa pierzi banii de inceput: nu vei fi primul si nici ultimul care pateste acest lucru. Cel mai important lucru e sa nu joci la recuperare. Daca ai pierdut 20 de ron , imediat sa pariezi dublu pentru a recupera – GRESIT! In 90% din cazuri vei pierde mai multi bani, iar de cele mai multe ori chiar toti banii din cont!

Este foarte important ca atunci cand pierzi sa te opresti . Mai sunt si alte zile in care poti avea mai mult noroc. Nu uita ca poti pierde si nu iti face planuri pentru banii pe care inca nu i-ai castigat. Si un lucru foarte important este sa pariezi doar banii e care ti-i permiti. Pariaza responsabil, nu paria banii de intretinere, economiile sau banii de chirie si cumparaturi.