Primii pasi ai parierii online

Primii pasi ai parierii online

primii_pasi_ai_parierii_online_400Daca ati ajuns sa cititi acest articol inseamna ca ori vreti sa va apucati de pariuri online, ori vati apucat doar de scurt timp. In cele ce urmeaza ne propunem sa va prezentam primii pasi care trebuie sa-i urmati atunci cand decideti sa pariati online.

In primul rand aveti nevoie de un cont bancar. Chiar daca alegeti ca modalitate de depozit paysafecard in cazul unei eventuale retrageri veti fi nevoit sa aveti un cont bancar.

Odata creat contul bancar puteti trece la alegerea casei de pariuri. Din experienta noastra va spunem ca cea mai buna agentie de pariuri pentru incepatori este Bet365.com (pentru a deschide cont la aceasta casa dati click pe link-ul anterior). Deschiderea unui cont la o casa de pariuri online este rapida, usoara si sigura.

Pe pagina nou deschisa va aparea optiunea ''Inscrieti-va''. Accesand acel link va aparea o pagina cu un formular care trebuie completat. Atentie completati datele corect, pentru ca in caz contrar atunci cand veti fi verificat vor aparea probleem.

Dupa ce ati incheiat procesul de inregistrare puteti sa accesati pagina ''Depuneri'' pentru a depune bani din contrul vostru bancar sau introducand un cod paysafecard.

Trecuti si de aceasta faza acum nu va mai ramane decat sa incepeti parierea efectiva. La Bet365 interfata este in limba romana, sporturile, campionatele si tipurile de pariu sunt bine delimitate, astfel incat totul sa mearga usor. Depozitul minim la Bet365 este de 25 ron prin card, iar retragerea minima daca aveti card Visa Electron este tot de 25 ron. Miza minima la Bet365 este de 1 ron, iar cea maxima o puteti vedea atunci cand selectati un pariu.

In cazul in care nu alegeti Bet365 atunci va recomandam ca inainte de a creea un cont la o casa de pariuri sa verificati cateva aspecte, precum: - depozitul minim acceptat - metodele de depunere si de retragere acceptate - comisioanele si taxele la depuneri si la retrageri - miza minima, respectiv miza maxima - regulile de pariere (difera la anumite sporturi de la casa la casa. Spre exemplu la o casa daca un jucator de tenis se retrage toate pariurile sunt anulate, iar la o alta se declara pierzatoare pariurile plasate pe victoria tenismen-ul retras)

Celor care doresc sa profite si de ofertele de bonus oferite de anumiti bookmakeri le recomandam sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile bonusului pentru ca acestea difera de la casa la casa.