Planul-miza

2_23Alegerea unei mize sau a uni plan miza este forte important in succesul in pariuri sportive si este important sa aveti grija sa urmati regulile. Cel mai important lucru este sa alegi cat esti dispus sa investesti in pariuri. De asemenea trebuie sa fii pregatit ca poti s a pierzi. Banii sunt cei cu care poti paria si de aceea cantitatea lor va fi in functie de pierderi si castiguri. Cand ai acest portofoliu poti concepe un plan miza.

De ce sa concepi planul miza?

Inainte de toate, este cea mai buna protectie impotriva unui tip periculos de euforie care poate sa intunece judecata pariorului dupa o serie de pariuri castigate. Aceasta este si una din cele doua surse de profit in pariurile sportive: primul il reprezinta realizarea unor previziuni bune, iar a doua este maximizarea potentialului financiar al pariurilor. Alegerea celui mai bun sistem-miza iti permite sa castigi mai multi bani riscand mai putin, deci de ce sa nu incerci?

Diferite planuri miza:

Mize fixe

Daca esti nou in lumea pariurilor sportive este simplu sa reduci riscurile pariind aceeasi suma de bani la fiecare pariu. Te vei proteja astfel de erorile de judecata cauzate de euforia produsa de o serie de castiguri. In acelasi timp vei reduce major riscul de a pierde totul. Vei reduce riscul si mai mult daca miza ta reprezinta doar o mica fractie din portofoliul tau de pariere. Sfatul nostru este sa alegi o suma fixa reprezentand intre 1% si 5% din totalul sumei alocate pariurilor sportive. O suma mai mare te-ar expune unui risc prea mare. Sistemul mizei (pariului) fix este foarte simplu dar nu-ti permit sa actionezi urmandu-ti instinctul pentru fiecare pronostic. Nici nu ia in considerare sansele portofoliului de pariere.

Mize proportionale

Obtand pentru o miza proportionala din suma totala a portofoliului tau itit permite sa depasesti ambele dezavantaje ale sistemului mizei fixe. Pariind un anumit procentaj din portofoliul tau iti permite sa:
- sa schimbi suma de bani pe care o pariezi direct proportional cu marimea portofoliului
- sa-ti modifici mizele intr-o oarecare masura pentru a tine cont de "banuielile" tale

Recomandam pentru fiecare pariu tu sa pariezi intre 1% si 5% din totalul sumei de bani din portofoliul tau

Avantajul acestor sisteme este ca sunt usor de inteles si de folosit. Unu din cele mai mari dezavantaje este ca nu se iau in calcul riscurile fiecarui pariu. De obicei sansele de a castiga sunt fluctuante.In functie de marmea mizei trebuie ca probabilitatea de castig sa fie cat mai mare.