Pariul Live

2_24 Daca pariati in timpul uni eveniment Live si puteti observa cum se schimba meciul si cum se desfasoara acesta este o eperienta plina de suspans si adrenalina. In acest articol vei afla tot ce este necesar sa stii inainte de a incepe.

Pariul Live - Care sunt avantajele?

Pariul Live iti permite sa cumperi cotele unei echipe sau ale unui jucator in oricare moment al desfasurarii evenimentului sportiv. In acest fel poti sa obti un profit din predictia ta personala respectiv despre cum se va desfasura meciul pe urmatoarele cateva minute. De exemplu tu crezi ca din cauza ratarii de a inscrie, o echipa care domina in mod clar un meci nu va inscrie un gol, poti sa pariezi pe meci egal sau pe echipa adversa. Cateva minute mai tarziu chiar se intampla ca respectiva echipa sa para mai putin periculoasa si cotele cresc, poti sa pariezi acum pe aceasta echipa avand sanse mari si sa obti un profit indiferent de rezultatul final al meciului.

Pariurile Live - Cum functioneaza?

Bookmakerul iti pune la dispozitie o fereastra speciala dedicata pariurilor Live. Toate pariurile legate de evenimentul aflat in discutie apar in aceea fereastra. De exemplu la fotbal pot sa pariezi pe castigatorul meciului, numarul de goluri, marcatorul lui si multe altele. Pariul Live este intrerupt in momentul cand se produc evenimente importante cum ar fi inscrierea unui gol sau acordarea unui cartonas rosu. Astfel poti sa pariezi neintrerupt de la un capat la altul al meciului traind o experienta plina adrenalina.

Pariul Live - Ghid de folosire?

Un alt avantaj al pariurilor live sunt nevoia unui calculator si a unei conexuni bune la internet si este tot ce ai nevoie pentru a te folosi de aceasta eperienta noua. Trebuie sa iti poti deschide si un cont. E gratis, iar unele agentii de pariuri dau chiar si bonusuri pentru noii membrii. Imediat dupa ce ti-ai deschis un cont trebuie doar sa alegi evenimentul pe care sa pariezi si poti urmari live evenimentul in timp ce pe calculator observi cum se modifica cotele. Vei fi foarte surprins sa bservi cum variaza cotele in functie de evolutia meciului. De asemenea unele site-uri ofera posibilitatea de a vedea si meciul langa cote fereastra fiind impartita.