Paid picks sau Paid tips

Paid picks sau Paid tips

paid_picks_sau_paid_tips_400Termenul de paid picks sau paid tips in traducere libera face referire la ponturi / pronosticuri platite. O persoana care nu are timpul necesar sa analizeze meciuri sau care nu este inspirat deloc in alegerile facute apeleaza la paid picks.

Teoretic cei de la care cumperi ponturi sunt pariori profesionisti care vor analiza oferta si vor oferi sugestiile lor. Totul in schimbul unei sume de bani pentru care ei garanteaza un anumit profit.

Practic insa din toti cei care se ocupa de paid picks, cel putin in Romania, nu credem ca sunt mai mult de 10% seriosi. De aceea trebuie sa aveti atentie atunci cand cumparati ponturi. In general acestia au un site propriu unde statistica este extraordinara. Asta pana apucati sa cumparati ponturi de la ei si va convingeti ca aceea statistica se poate foarte usor modifica ca sa ''dea bine''. Un site serios de paid picks va fi intotdeauna verificat de un alt site specializat mai mare. Cei care nu sunt verificati este 1000% clar ca nu sunt seriosi. La fel cum nu sunt seriosi 99% din cei care dau paid picks-uri pe bloguri gratuite. Chiar asa un parior profesionist nu are bani sa-si cumpere un domeniu, host si tot ce trebuie? Ideea este ca pe un blog gratuit nu sunt nevoie de investitii...nu merge treaba o luna respectivul care da ponturi se muta pe un alt blog gratuit, cu alta adresa de e-mail, nume si incearca sa pacaleasca din nou.

In concluzie sugestia noastra este ca atunci cand vreti sa aruncati banii pe ponturi platite sa-l intrebati pe google ce parere are despre respectivul. Lucrul acesta se face simplu cautand pe google fie adresa de e-mail a respectivului, fie adresa url a site-ului. De asemenea va mai recomandam ca inainte sa dati banii pe ponturi sa intrebati pe forumul Pariuri-x.ro in sectiunea Paid Picks amanunte despre site-ul respectiv. Poate altii in trecut au mai fost pacaliti de aceeasi persoana si astfel evitati sa-l ''sponsorizati'' pe respectivul si sa mai si pierdeti bani pe ponturile recomandate de acesta.