Modalitati de depunere la agentiile de pariuri online

Modalitati de depunere la agentiile de pariuri online

modalitati_de_depunere_la_agentiile_de_pariuri_online_400Pe langa cardul de credit/debit cu ajutorul carora stiu majoritatea ca se depune la agentiile de pariuri sportive online mai exista si alte moduri de depozitare. Trebuie insa sa stiti ca anumite case de pariuri nu ofera bonusuri decat daca depuneti cu cardul, astfel ca va recomandam sa cititi bine inainte de a depune termenii si conditiile unui bonus.

Cea mai la indemana modalitate de depozit, excluzand bineinteles cardul, este Paysafecard. Acesta se poate achizitiona de la toate punctele prepay, avand valoarea minima de 25 ron. Avantajul acestuia este legat de confidentialitatea datelor cardului. Evitati in acest mod sa postati numarul cardului atunci cand faceti depozit.

O alta alternativa de depozit la agentiile de pariuri online este Skrill. Acesta este un portofoliu online. Pentru mai multe detalii va recomandam sa cititi articolul Skrill (Moneybookers). Prin Moneybookers la anumite case de pariuri online se pot depune sume de 1-2 euro, ceea ce la depozitul cu cardul nu este posibil.

Neteller este un alt portofoliu cu care puteti efectua plati online si totodata puteti depune la pariuri sportive. Este similar cu Moneybookers, dar fata de acesta limitele minime la depuneri sunt ceva mai mari (bet365.com de exemplu are depunerea minima prin Skrill 20 ron, iar prin Neteller 50 ron).

Transferul bancar este si el o modalitate de a depune la agentiile de pariuri online. Noi nu-l recomandam pentru ca dureaza in general intre 3 si 5 zile lucratoare.

Pe langa cele cinci moduri de a depune prezentate mai sus la marea majoritate a caselor mai sunt prezente si alte optiuni. Sfatul nostru este sa nu le bagati in seama, pentru ca la depunere este posibil sa nu aveti probleme, dar in schimb atunci cand retrageti s-ar putea sa nu puteti intra in posesia banilor pentru ca serviciul respectiv nu lucreaza cu Romania.

Sfatul nostru este sa utilizati Skrill pentru a depozita la agentiile de pariuri online. Avand un cont Skrill puteti sa primiti si un eventual castig daca participati la Biletul zilei.