Handicapul asiatic si handicapul european in pariuri

Handicapul asiatic si handicapul european in pariuri

handicap_asiatic_si_handicap_european_400In cele ce urmeaza ne propunem sa va prezentam diferenta dintre handicapul asiatic si cel european.Multi nu sunt atenti si confunda aceste tipuri de pariuri, pierzand din neatentie bani.

La handicapul european avem trei variante, existand si optiunea ''x'' (Egalitate). De partea cealalta la handicapul asiatic pronosticul ''x'' dispare si in caz ca partida se incheie la diferenta la care este setata linia de bookmakeri miza este returnata.

Cu un exemplu veti intelege cu siguranta mai bine cum sta treaba cu aceasta diferenta dintre handicapul asiatic si cel european.

Avem meciul Getafe - Sevilla, cu cotele pentru handicapuri: Getafe (-1) vs Sevilla (+1) 7.00 4.50 1.33 Getafe (-1) vs Sevilla (+1) 5.50 1.15 In primul caz daca alegem pronosticul Getafe (-1) pentru a castiga trebuie ca Getafe sa invinga la mai mult de un gol diferenta. In orice alta situatie pariul este pierdut. In al doilea caz daca mizam pe Getafe (-1) castigam pariul daca Getafe se impune la mai mult de un gol diferenta si primim miza inapoi daca Getafe va invinge la exact un gol diferenta. Daca partida se termina la egalitate sau Sevilla castiga pariul este pierdut. Daca doriti sa mizati pe Sevilla in primul caz castigati daca Sevilla nu pierde, iar in cel de-al doilea pariul este castigator daca Sevilla nu pierde si miza va este returnata daca Sevilla pierde la exact un gol diferenta. Am luat exemplu cu un handicap de un gol, dar la fel de bine acel handicap poate fi de doua sau trei goluri, in functie de diferenta dintre echipe. Lucrurile sunt similare, doar ca diferenta la care trebuie sa castige echipa favorita (daca mizati pe ea) este reprezentata de numarul din paranteza.