Cum poti castiga bani pentru pariuri fara riscuri

Cum poti castiga bani pentru pariuri fara riscuri

cum_poti_castiga_bani_pentru_pariuri_fara_riscuri_400Titlul ii va duce pe marea majoritate cu gandul la pariurile sigure (sure bets), dar noi in acest articol nu ne propunem sa discutam despre acest aspect. Dorim sa va prezentam alte cateva modalitati de a castiga bani la pariuri fara riscuri.

Cea mai simpla varianta de a va spori banca fara niciun risc este sa participati la concursul Biletul zilei. Zilnic aici cel mai inspirat parior primeste 40 ron cash. Acestia ii poate depune apoi la cea mai buna casa de pariuri online pentru a juca la pariuri fara niciun risc. Chiar daca va pierde acesti bani nu a dat niciun leu din buzunarul propriu.

Un alt concurs de pe urma caruia puteti castiga bani la pariuri fara riscuri este concursul de pronosticuri sportive. Lunar cei mai buni zece tipsteri impart premii totale de 4500 ron. Cel mai bun tipster senior primeste la acest concurs o treime din valoarea totala a premiilor.

Terminand cu concursurile trecem la o alta modalitate de a castiga bani fara riscuri: pariurile gratuite oferite de casele de pariuri online. Astfel la Betfair.com si Vistabet.com miza primului pariu este returnata daca pariul este pierdut. Cautam in oferta celor doua case de pariuri un pronostic de tip 12 (care sa aiba doar doua variante) si la o casa cota pentru 1 sa fie mai mare de 2.00, iar la cealalta cota pentru 2 sa fie mai mare de 2.00. Mizam pe fiecare pariu cate 20 de lire sterline (bonusul maxim oferit de Betfair) si astfel pariul castigator va fi creditat, iar in locul pariului pierdut vom primi un bonus de 20 lire sterline (sau echivalentul in valuta contului). Pentru a intelege mai exact aceasta modalitate de a castiga bani la pariuri fara riscuri va prezentam un exemplu.

Sa presupunem ca am gasit meciul Roger Federer - Novak Djokovic. La Betfair cotele sunt 1.80 - 2.10, iar la Vistabet 2.20 - 1.90. - Mizam 20 lire sterline la Betfair pe cota de 2.10 - Mizam 20 lire sterline la Vistabet pe cota de 2.20 Daca va castiga Federer la Vistabet vom avea in cont 44 lire sterline (20x2.20), iar la Betfair vom primi inapoi un pariu gratuit de 20 de lire sterline. Astfel am investit 40 de lire sterline si avem un profit garantat si fara risc de 24 lire sterline (suma nu-i mare dar este sigura). Daca va castiga Djokovic la Vistabet vom primi pariul gratuit de 20 de lire sterline, iar la Betfair vom castiga 42 lire sterline. Si in acest caz facem un profit, de 22 lire sterline.

Astfel castigam garantat minim 22 de lire sterline fara sa avem vreo emotie. Noi am dat exemplu un meci de tenis, dar sfatul nostru este sa cautati meciuri din alte sporturi sau sa cititi cu atentie regulamentul pentru a vedea ce se intampla daca unul dintre jucatori se retrage.

Ultima varianta de a juca la pariuri fara niciun ban presupune sa stiti sa jucati poker. Zilnic sunt la camerele de poker online zeci de turnee freeroll (la care intrarea este gratuita) de pe urma carora puteti castiga sume de bani cash. Acestea pot apoi fi jucate (in cele mai multe cazuri) fara nici o problema la pariuri sportive. Cele mai bune freerolluri le gasiti la Unibet.com. Daca stiti o alta modalitate de a castiga bani pentru pariuri fara riscuri ne puteti lasa un comentariu la acest articol.