Case de pariuri la care trebuie neaparat sa-ti faci cont

Case de pariuri la care trebuie neaparat sa-ti faci cont

casele_de_pariuri_la_care_trebuie_neaparat_sa_te_inscrii_400Va prezentam in acest articol casele de pariuri la care trebuie sa va faceti neaparat cont. Am incercat sa selectam cate o casa pentru fiecare tip de parior.

1. Bet365.com - are cea mai bogata oferta de pariuri live si printre cele mai bune cote de pe piata, dar si cele mai multe tipuri de pariuri

2. Pinnaclesports.com - pentru cele mai bune cote de piata. Nu multe sunt cazurile in care la alte agentii gasiti cote superioare decat la aceasta. Recomandata doar pentru cei care joaca pariurile clasice (rezultat final, pauza, handicapuri si total goluri, puncte, game-uri)

3. 10bet.com - pentru ca are cel mai mare bonus de pe piata pentru primul depozit, anume 50% din primul depozit pana la 1000 RON; depuneti 2000 ron si va jucati cu 3000.

4. BetVictor.com - cei carora le plac pariurile mai speciale din fotbal in special ar trebui sa aiba deja cont la aceasta casa de pariuri. Aici puteti paria printre altele pe numarul de goluri inscrise intr-o zi in meciurile dintr-un anumit campionat sau pe numarul de goluri care-l vor marca anumite echipe in total intr-o etapa.

5. Unibet.com - pentru optiunea ''cash in'' care ofera posibilitatea sa renuntati la un pariu live inainte de acesta sa fie decis.

6. Expekt - pentru ca va ofera posibilitatea sa jucati pariuri comparate intre meciuri din acelasi campionat sau campionate diferite (de exemplu joaca Real Madrid - Zaragoza si Manchester United - West Ham. Puteti miza pe meciul in care se va marca mai multe goluri, dar aveti si optiunea ca se vor marca acelasi numar de goluri in ambele confruntari). Aceasta casa de pariuri nu mai accepta clienti din Romania.

Avand cont la aceste sase case de pariuri sportive online sunteti siguri ca nu veti rata niciun pariu interesant.