Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

care_sunt_cele_mai_profitabile_tipuri_de_pariuri_400Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri, o intrebare care si-o pun multi pariori.  In general este acel tip de pariu care aduce profit difera de la parior la parior. Daca x face profit pariind pe numarul de goluri nu se inseamna ca si y va castiga pe acelasi tip de pariu.

In opinia noastra pentru a va da seama care este tipul de pariu cel mai profitabil trebuie sa faceti un bilant pe termen lung si sa vedeti care este pronosticul cu cel mai ridicat procentaj de reusita. Am subliniat ''pe termen lung'' deoarece foarte multi pariori fac bilantul pe o perioada de 2-3 saptamani, perioada care este relevanta intr-o mica masura, pentru ca durata este una extrem de scurta pentru a trage concluzii. Marea majoritate a pariorilor experimentati isi fac bilantul pe luna sau chiar pe o perioada mai lunga.

Discutand acum la general cele mai profitabile tipuri de pariuri ar trebui sa fie cele care au doua variante de pronosticuri. Motivul este unul simplu si logic, daca pariati pe 1x2 sansele matematice (excluzand ceilalati factori: valoare, forma etc) de a pierde suma mizata sunt de 66.7%. In schimb daca jucati la pariuri care au doar doua variante sansele de a pierde, in aceleasi conditii, scad la 50%.

Pariurile care sunt cele profitabile in opinia noastra sunt pariurile pe numarul de goluri in meci in fotbal, hochei, pariurile pe totalul punctelor in baschet si volei sau pariurile pe numarul total de game-uri in meciurile  de tenis. Acestea indeplinesc conditia de mai sus (au sanse 50% de reusita). La fel de profitabile consideram si pariurile plasate cu handicap asiatic. Nu cele pe care le gasiti offline handicap 1x2, ci cele oferite, de exemplu, de Bet365.com, unde aveti doar doua variante de pariere. Astfel puteti paria pe o echipa care porneste cu un avantaj ''virtual'' de goluri sau daca o echipa favorita are cota prea mica pentru victorie puteti miza ca aceea va castiga la cel putin doua, trei, patru etc goluri diferenta.  Jucand astfel de pariuri, cu o analiza solida insa, pentru ca analiza meciurilor conteaza foarte mult in pariuri, puteti pe termen lung sa faceti profit.

De asemenea este recomandat sa jucati single (un singur pronostic pe bilet), deoarece in acest caz depindeti doar de doua echipe / doi jucatori (la sporturile individuale), pe cand daca jucati doua, trei etc meciuri pe bilet atunci numarul de echipe/jucatori de care depindeti creste si sansele sa castigati sunt invers proportionale.